One tree hill

Hej bröder, ligger i mitt rum och lyssnar på musik. Ska städa lite och sen mysa med one tree hill. Har skoljogg imorgon så har inga lektioner. Men ska berätta mina planer för helgen. Like a almenacka. 
 
På fredag ska jag till stan för att angelina fyller 2 så vi ska fira henne, sen när jag kommer hem så ska jag bara vara hemma. 
 
På lördag ska jag sova hos cissi. Vi ska träffa kompisar i Södertälje och säkert grilla eller något.
 
Sen på Söndag ska jag inte göra något. yolo helg 
 

Min helg

Börjar märka att det är standard rubriken. Men tänkte berätta om min helg. 
 
I fredags hade jag träning från 5 till halv 7. Så efter den mötte Alexandra upp mig och vi tog bussen hem. Sen bytte vi kläder osv. Sen vid halv 9 drog vi till Vretastugan och åt. Sen gick vi ner till Tuna och bara pratade. Sen åkte vi hem vid halv 11. Hon sov hos mig och dagen efter åkte vi till Järna för att fira påsk. Vi åkte moppe, åt osv. Sen vid 6 släppte min familj av mig i Södertälje. 
 
Jag och cissi åkte hem till Tumba igen för att jag ville byta kläder. Sen vid 10 gick vi ut med Alex, Sebbe, Axel och Andy. Vi pratade osv.
 

träning

Hej, har nyss tagit bort sminket och ska till bussen. Har träning och orkar inte missa så åker själv. yolo
Men Alexandra och Jessi är bröder så dem möter mig i Hallunda centrum. Så jag slipper gå själv haha. Men syns sen!
 
 
från idag på idiotten, yolo

Lediga

Hej, tänkte bara skriva hur det står till haha. Kommer bara blogga när jag har fått ett minne eller något roligt har hänt. Orkar inte skriva "skolan var bra." så lol. 
 
Men idag var vi lediga för det är 1 maj, igår var det valborg vilket åt andra sidan är överskattat. Men jag och Alexandra bestämde oss för att göra något, sen orkade ingen av oss. Men i sista sekunen gick vi ut. Vi drog till Tuna och köpa godis osv. Så pratade vi och rörde oss hem. Vi drog ner till Hågelby. Hälsade på mina girls sen drog vi till Tuna. Vi skulle träffat Ivan men han ångra sig i sista stunden så vi drog till Donken. Sen åkte vi hem runt halv 11.
 
Sen vaknade vi upp och åt osv, sen vid 4 kom Johanna och vi kolla film. Sen gick vi ut.
 
Ska ta fram kläder till skolan osv. 
 
 

RSS 2.0