Medina?..

Har ni hört Medina's nya låtar som kom ut igår?..

En av dem som jag fasta för. tycker dem va riktigt bra! Kanske blir sommarplåga?..

Bilder!


Helgen

Fredags: Jag kom hem efter skolan och vänta på mamma sen åkte jag till cissi. Vi satt och lata oss.. Sen vid 8 drog vi till gården fast de va tråkigt så vi åkte hem vid 11. Sen träffa vi jacob och hans kompisar och va med dem till 1 sen kom vi hem och somna vid 2.
Lördags: Jag åkte vid halv 10 på morgonen eftersom jag skulle ge sl kortet till min kusin som ångra sig blev skit sur. Så pappa hämta mig i Tumba och vi åkte till Hallunda för att ta ut pengar. Sen vid 1 åkte vi till mina kusiner för att fira min kusin som fyllde 5 hihi. Värsta överraskningen när min moster och hennes hund kom. världens finaste hund. Vi kom hem vid 7 och va hemma själv till 11 då kom cissi och aa..
Söndag: Jag vaknade 10. När cissi hade vaknat åkte vi till Tullinge för att anmäla mig på Thaiboxning fast dem sa att vi skulle komma tillbaks 2. Så vi åkte hem till cissi och vänta tills klockan blev 2 då åkte jag ner och anmäle mig. Åkte hem med värsta stressen. Kom hem och duscha och fixa naglarna, klädde på mig och sprang till Vretastugan. Ivan och alex's systers barn fyllde 1. Var där till 7 och sen mötte jag cissi och vi kom hem. Gick ut med claudia och sandra. Nu är jag hemma. puss!
billderna vill inte komma fram. lägger upp dem den.. puss!

Jordgubbar

hej alla bloggläsare!
Sitter på baksidan och äter jordgubbar och chattar med Pedro.
Cissi ska sova här fast hon träffar Kristijan..
Skriver i det andra inlägget vad jag har gjort i helgen så puss.

Dagens klädsel

Svart tröja - cissis...

Rosa shorts - ginatricot


Onsdag

Det långa inlägget jag skrev 5 verkade inte kommit upp.. Men min dag har varit helt okej. Sluta 3 men orkade inte gå på slöjden så gick hem med Cissi vi åt. Haha.. Och prata om nästa helg. Har gjort klart uppsatsen till so:n ute i solen. Va jätte mysigt. Ska nog träffa Kristijan eller Cissi imorgon.. Puss..


Shopping

1 gul tshirt

1 orange tshirt

2 par shorts, mint gröna och svarta

3 par vanliga string

En skrik gul midjetshol ( stava)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3487251/images/2012/pic_203697308.jpg" class="image">


Nästa helg!

Nästa helg kommer bli galen. Jag och Cissi var värsta planerna.. Ska bara tvinga med boysen!


Grönan!

Världens finaste bästavän!


Igår

Hej! Eller godmorgon.. Vaknade för en stund sen. Igår så åkte jag och Cissi till östertälje runt 6. Vi mötte hennes pappa för att tanka på sl kortet. Sen åkte vi till centrum och köpte solglasögon. Sen vid 7 träffa vi sarmad,walid,Rami, Mario, Wisam och 3 andra som jag inte visste vad dem hette.. Det va helt okej.. Idag ska vi nog träffa en kompis i västergård eller åka till Mille och se hur hon mår.. Puss! (bild från fredags)


södertälje

hej! Cissi fixar sin jeans jacka och jag kollar film. Vi ska ut till Södertälje och träffa Wisam och hans kompisar. Bloggar när jag kommer hem så räkna med uppdatering runt 12 tiden. puss!

Test!

Hej.
Testar bara, ok?
Hejdå!
:D
:)

RSS 2.0