Min helg!

Hej babes! Förlåt haha. Blev inget inlägg för jag och mamma drog och handla. Sen gick vi runt och så. Trodde inte jag skulle ut efter det men Alex tvinga ut mig. Svårt att övertala mig.. Men vi träffa Ivan och Pedro. 
 
Sen vid halv 9 så åkte vi hem. Bytte om och så.. Sen kom Alexander till mitt fönster och vi prata och sånt. Haha..
 
Men helgen har varit blandad.. Känslor hit och känslor dit.. 
 
I fredags sov min bästis hos mig. Det va jätte mysigt. Vi har tappat så mycket tid.. 
Sen i lördags shoppa jag med mamma. Efter det tog jag och Cissi tåget till stan och åt på Pizza hut. Det va jätte mysigt. Haffade en snygg pappa också.. ;)
 
Sen drog vi till Skäris och träffa Kevin. Men jag var trött och sur så vi åkte till mig och hämta lite saker.. 
Sen åkte vi till Gården och jag var glad.. Vi kom hem vid 11!
 
Men puss!

Uppdatering strax!

Ska hoppa in i duschen, bloggar om allt sen! puss babes!

kärlek

Hur gammal var den äldsta du kysst:  17..

 

Hur många har du varit riktigt kär i: 1 

 

Vad tycker du om kärlek: Bara problem. 

 

Saknar du någon speciell person: Ja..

 

Kan man vara vän med sitt ex: Ja, om man vill så.

 

Har du svårt för att bli kär: Beror på. 

 

När kysste/hånglade du med någon sist: Tisdags. 

 

Ångrar du det: kanske

 

Har du kysst någon idag? – Nej, hoho 

 

Har du ett förhållande? – nej

 

När går gränsen vid otrohet? – När man pussar/strular osv..

 

Är du romantisk? – Ja bannemej!

 

Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? – Nej!

 

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? – Ja.. 

 

 

Hur länge var ditt kortaste? – En vecka tror jag haha.

 

Hur länge var ditt längsta? – 3 månader?

 

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Vet inte.. 

 

Är du singel? – Ja

 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? – Nej haha, fett gay. (min åsikt) 

 

Är du kär just nu? – Kanske..


Mina tjejor

Hej babes! Kom hem runt 9 tror jag. Var och träffa mina bruds.Vi hade jätte mysigt, vi prata massa girltalk. Sen så träffa jag min granne Alex och Pedris. Vi träffa lite folk vid gården och sånt. Var hos tandläkaren imorse. Jag borra ett hål, fick jätte ont sen så jag åkte hem dirre. Imorgon ska jag till brosjön med min klass för att orgentera. Ska till Teodora halv 8 för att äta frulle hihi. Men vi höres!
 
                                    Min fina prinsessA!
 

Outfit

Tajts - lindez

Linne - Gina tricot

Kofta - h&m


rip Avalanna!

Världens finaste ängel, bara 7 år..
Har aldrig gråtit såhär mycket för en person jag inte känner.
Hoppas du har de bra uppe i himlen älskling!

 

 

 

 


Min dag.

Hej babes! Sitter och lyssnar på musik. Idag slutade jag halv 4. Asså det är så sjukt jobbigt. Men har ändå musik som sista lektion. Sen gick jag hem och åt. Sen åkte jag och träffa F. Sen tog jag bussen till Tumba och träffa Ivan, Pedro, Alexandra, Alex, Alexandros och Pabi. Vi prata och så sen vid halv 9 tog jag och Alexandra bussen hem.

puss!

fuckar ut!

Godmorgon babes! Börjar 10 över 8 så jag ska gå om 10 minuter. Jag gjorde 3 inlägg igår på luren men ingen kom fram.. Så måste nog blogga på datan varje gång, jag orkar inte sitta vid datan hela tiden. Det löser sig.. 
 
 
 
 
 
 
 
 
mina tjejer!

Världens bästa farfar..

Jag älskar dig så det gör ont, vill ha dig här, kunna se dig varje år jag åker till Serbien. Höra orden Gud va stor du jar blivit. Skulle allt för att få dig tillbaka deda. Rip..


Min helg!

Fredag: har redan skrivit om de. Men va i gården med Alexandra och massa folk. Alexandra sov hos mig! Skit mysigt..

Lördag: Vi vakna runt 9 sen åt vi och sånt.. Sen skulle hon hem och göra klart läxan. Sen vid 4 tog vi bussen till skäris. Vi köpte godaste glassen och kolla jeans i Gina. Sen åkte vi till heron och kolla film med killarna. Kom hem vid 10. Då mötte jag upp Johanna och hon sov hos mig. Vi prata verkligen om allt.

Söndag: VI vaknade vid 10 och åt skit mysig frukost. Sen gick vi hem till henne och sega. Sen vid 3 åkte jag till ronna och hade dans. Sen träffa jag Kristijan och några. Alexandra mötte upp mig och vi prata med Alex och sen åkte vi hem.


Varm choklad..

Hej babes! Gick hem vid 10, hade bokstavligen kramp i magen.. tog de bara lugnt och han tänkte igenom några saker.. Sen vid 4 så kom Johanna, vi prata och kolla film. Skit mysigt! Har nyss duschat och gjort klart svenska läxan! Bäst.. Imprho slutar jag halv 4.. Men ska dricka varm chockad och bara njuta.. ;) puss!


Bio

Hellu babes! Har nytt duschat och klätt på mig. Är fortfarande trött men har en timme på mig. Men igår drog jag och Alexandra ut. Vi träffa Pedro och Ivan. Vi va i gården fast vi träffa massa andra. Tillslut spåra det ut och jag och Alex var på dåligt humör. Så pappa hämta oss. Sen kom vi hem och droga våra lurar. Sen kolla vi på LOL och sen The grudge. Men jag somna mitt i filmen hihi. Idag ska vi till Skäris och äta och så sen vid 6 ska vi till Heron och kolla på film med Pedro, Ivan och Alexandros. Sen ska jag nog hem till min sessa! puss! 

Blir tyvärr ingen bild på dagens outfit. Jag fasnar inte på bild idag.. har en Svart stickad kofta från Gina tricot och Svarta jeans från Dr demin. För att piffa upp allt tar ja på mig min vinröda skinjacka och aprikosa halsduk.

 


Regn..

Hej babes! Kom hem för 20 min sen. Det regnade så jag ringde pappa så han hämta mig och Alekandra. Alexandra ska sova här. Men hon duschar så hon kommer sen. Berättar mer om idag senare puss!


Slöjd

hej babes! Slutar snart. . Pappa jobbade inte så jag och Rania åkte bil. Vilket var skönt! Men ska ha bild snart. puss!

Sprut jävel..

Hej babes! Tog livmoder sprutan. Det gjorde inte alls ont men känslan att jag ska ta de 2 gånger till äcklar mig. Tror jag blir hemma imorgon för ja har fetaste febern. Har btw hunnit vara ute idag, va vid gården med Johanna, Malin och hennes kompis och massa andra! Det var helt okej. puss!

besök såhär på morgonen..

Godmorgon babes! sitter och äter frukost! Måste skynda lite också.. Imorse 20 i 7 kom johanna genom fönstret! Måste börja stänga mitt fönster.. hahah.. och nu sover hon! men bloggar mer i skolan! puss


älskling!

sorry babes..

Verkligen förlåt.. Har inte haft tid! Det har varit så mycket i skolan. Det är det fortfarande men ska klara båda. Ska faktiskt börja göra läxan första dagen jag får den så ja är fri resten av veckan! Nu är jag klar med Engelska och So.. Sen imorgon gör jag Svenskan. Men lägger upp lite bilden sen! puss!
 
 



 
 
 

min prinsessa!


jag älskar dig mer än ord kan beskriva! min andra halva, du lyser upp mina dagar.

Ut

Hej babes! Dunkar jugge musik. Ska snart möta Alexandra. Vi ska ner till Tuna och träffa Ivan och Pedro. Skulle träffa Franco men hade massa plugg så de sket sig, det är ingen ide nu. Orkar ändå inte åka till alby. Skolan va helt okej. Det flöt på. Jag och teo blev skit glada efter lunch.. hoho.. puss

So

hej! Har so fast facebook funkar också jätte bra. Sen har jag svenska. Idag ska jag inte göra något speciellt. Tror bara jag ska träffa Franco. puss!


Godmorgon

Godmorgon babes! har precis vaknat och klätt på mig. Ska äta frulle och sen gå till skolan. Känner mig skit seg.. puss!

hämta min älskling..

Hej babes! Har precis ätit.. Ska snart hämta ut min lur. Saknat den jätte mycket.. Ska nog förbi Tumba och hämta ut ett paket sen.. vad kan det va? ni får veta sen...! puss

Måndag

Hej babes! eller godmorgon.. Har engelska och vi ska skriva om oss själva. Sen har jag matte. orkar inte.. Men ja.. puss!



Helgen!

Hej babes! Min helg har varit underbar. I fredags träffa jag ju Alexsandra som jag har berättat om. Sen på lördagen så skulle jag sova hos Pippi. Vi åkte till Nynäshamn och hon köpte vinterjacka. Klockan 6 åkte jag till Tumba och mötte upp Bina och Terre. Vi prata och skratta typ hela tiden. Gamla minnen.. haha!. Sen på kvällen träffa vi Rasmus och var med han. Sen träffa vi upp Jacob och aa.. Sen träffa vi Simon och Oscar. Vi kom hem vid 1 och gick ut vid 2. Jag somna typ halv 4 och vakna halv 9.. Idag träffa jag Alexandra. Vi träffa Ivan och hade sjukt kul! puss!

äter smoki, puss!


Inte bra asså..

Jag har börjat äta äta för mycket donken och sånt skit. När jag får min hoodie ska jag börja jogga och träna igen.. Men nog om det..

Sitter i Cissis trapphus med Rasmus. Ska snart upp och sova. För jag är trött.

Donken

måste skynda till bussen, puss!


Godmorgon

Godmorgon! Vaknade för 30 minuter sen. Ska hoppa in i duschen. Idag har jag väldigt mycket planer. Ni får veta senare.. puss!
Ni får bilder senare också!


Godis

hej! Kom nyss hem faktiskt. Var hos Alexandra och kolla film. Idag sluta jag halv 3. Jag gick hem och bytte om sen träffa jag Alexandra och vi drog till donken, vi åt sen drog vi till Fotbollsplan och var med Ivan och Richo sen kom Alex. Efter ett tag så kom Antonia fram och sa att hon och tjejerna ville prata. Vi prata och blev vänner igen, så himla skönt! Sen drog vi till gården och träffa Christian och Kristijan. Orkar inte gå in på detaljer. Men det blev en underbar fredag.

Engelska

fredag! hej.. Sitter på engelskan och skriver om någon berättelse vi gick igenom. Ska fortsätta med den. Bloggar när jag är hemma. puss!


Syslöjd

Godmorgon! Sitter inne på slöjden.. började för 5 minuter sen. Har skolfoto senare. Jag verkligen hattar det.

Justin & Te..

Hej underbara blogg (vadå smörar?). Kom nyss hem. Var ute med Alex. Kom btw hem från ikea typ 7 haha. Sitter i köket och dricker te och lyssnar på Justin. Väldigt intressant. . puss!

är förskyld.. .HUR FAN STAVAR MAN

Ikea

Hej! Sitter i mitt kök och dricker kaffe. Väntar på att mamma och jagan ska bli klara. Sen ska vi till ikea. Sen ska jag träffa Alex. Skulle träffa Franco men det blev tyvärr inte så. Imorgon börjar min sång igen, längtar!

Skolan

hej! Är i skolan, har snart ha svenska. Idag slutar jag halv 4.. Vilket inte är jätte kul! Men jag har musik som sista lektion så.. puss!

ääälskling!

Mys..

Avslutar en hemsk dag med spansk musik och Amelia till det kör vi citron te..

Oh shit i love..

jellybelly.. På riktigt.. Jag är kär i dem. Köpte dem i dag och spendera 40 minuter genom att kolla vad det var för smak på en bild jag hitta på google. så gjorde jag med varje.. wiho !

Vinter jacka!

Fick min vinter jacka igår, idag fick jag pälsen till! I love it..
 




Min helg

Fredag: Jag slutade halv 2 för vi inte hade någon No. Jag gick hem och vänta på Cissi. När hon kom åkte vi till Södertälje för vi skulle på middag. Cissis låssas mamma's döttrar som bor i London hade kommit till Sverige så a.. Vi var där till 9 sen åkte vi hem. Vi var hemma runt 10 tror jag. Vi skulle ut fast det blev inget.. Vi somnade..

Lördag: Cissi skulle till Mille så vi åkte tillsammans. Vi träffa Sarmad och hans kompisar på bussen och ja.. Jag kom hem typ 6. Jag gjorde inget speciellt. Skulle träffa Kristijan kl. 9 fast det blev inget så jag träffa Alexandra. Vi tog en promenad och pratade det va jätte mysigt. Skulle träffa Tolga fast ingen av oss orkade.

Söndag: Vaknade 9 och sen dess har jag inte gjort något. Ska till Ikea sen ska jag och alexandra äta nånstans. puss!


Jag hatar att jag älskar dig.

Jag hatar att det inte blev som jag trodde. Det gör ont att jag fortfarande tänker på dig, allt vi hade.. Kommer fortfarande ihåg det som igår. När vi träffades varje dag, varje dag.. i 2 hela veckor.  När du höll om mig och sa att allt skulle bli bra. Allt skulle bli som vi ville. Ångrar att jag inte trodde på dem som sa hur du igenkligen var. Fattar inte hur du kunde låssas så bra, att jag bara föll för dig.. 
 
 
 

Ut

Hej, tråkigt nog sitter jag fortfarande och lyssnar på skrillex.. Men jag har hunnit leta efter mamma i 20 minuter för jag fick panik. Hon hade fyllt i att jag skulle ta sprutan som alla tjejer ska ta utan att prata med mig. Jag hitta henne sen.. i parken med jagan och angie. Så jag stannade och gungade angie i 20 min.. i mjukisar och för stor kofta och gula tofflor. sharmit så det skriker om det.. Juste jag har letat efter höns uppfödare med pappa också. Jätte kuligt. Ska ut med alexandra snart. Måste skynda puss.

Dålig dag..

Har en jävligt dålig dag, sitter i mjukisar och lyssnar på skrillex. Kan det bli värre? Ska upp och äta om jag orkar. Ikväll ska jag träffa Kristijan. Berättar om igår och idag senare.. Puss!

mina älsklingar!

RSS 2.0